Hieronnat

ETEERISTEN ÖLJYJEN HIERONTA

Hyvää oloa sekä voimaa henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen. Sen mieleen kuin kehoonkin kohdistuvat vaikutukset tekevät ihmeitä aikaan, kun stressi vaivaa, kiireen tunne ei lakkaa tai olo on raskas ja mieli on maassa.

Eteerisetöljyt valitaan tilanteen mukaan. Tarvittaessa ne voivat piristää ja tuoda elinvoimaa ja energisyyttä tai myös vastaavasti rentouttaa ja tasapainottaa.

INTIALAINENPÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta pohjautuu intialaisiin perinteisiin ja vuosituhantiseen Ayurvedaan, joka on oppi fyysisen, henkisen, ja psyykkisen hyvinvoinnin tasapainosta. Länsimaihin hoitomuodon toi hierontaterapeutti Narendra Mehta. Hän yhdisti intialaisen päähieronnan ja länsimaisen hartiahieronnan hoitomuodoksi, joka on levinnyt laajasti myös ympäri Suomea.

Hoito vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella sekä tasapainottaa autonomista hermostoa. Lihas- ja hermokudos rentoutuu hoidon aikana, liikkuvuus lisääntyy ja lihasjännitykset niskassa laukeavat. Hoidolla on hyvät vaikutukset niskapäänsäryissä ja migreenin hoidossa. Pään hierominen vilkastuttaa päänahan verenkiertoa ja edistää tervettä hiusten kasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituessa väsymyksen tunne silmissä helpottaa. Vilkastunut verenkierto tuo aivoille happea ja sitä kautta myöskin keskittymiskyky lisääntyy, ajatukset selkeytyvät ja henkinen väsymys vähenee. Hoidolla on ollut myös apua stressitinnitukseen, poskiontelotulehduksiin sekä unen laadun paranemiseen.

Intialainen päähieronta vaikuttaa neljään energiakeskukseenIntialainen päähieronta on nopea mutta tehokas hoitomuoto, joka tuo nykypäivän kiireiselle elämäntyylille tehokkaan tavan rentoutua vaikka työpäivän lomassa. Hoito tehdään hoidettavan istuessa.

 

YRTTINYYTTIHIERONTA (ei tällä hetkellä palveluhinnastossa)

Ihana tuulahdus Aasiasta! Thaimaalainen yrttinyyttihieronta on hemmottelua parhaimmillaan! Miellyttävä lämpö, lumoava tuoksu sekä hellä huomaavaisuus saattaa sinut Herbal Siamin lumoon.   Luonnon ihanat yrtit aktivoituvat höyryn lämmössä ja luonnon öljy vapautuu Herbal Siam -nyyteistä hellien ihoasi saattaen Sinut autuaaseen rentouteen ja hemmotellen aistejasi luonnon antimilla.  Yrttinyyttihieronta rentouttaa lihakset, vähentää kipuja, rentouttaa mielen ja antaa uutta energiaa. Lihasten tukokset ja energiapisteet vapautetaan ja uusi tuore elinvoima virtaa kehosi läpi! Anna Thaimaan lumottujen yrttien helliä kehoasi ja mieltäsi!

KUUMAKIVIHIERONTA

Lämmöllä on psykologisten vaikutusten lisäksi myös fysiologisia vaikutuksia. Kivien vaikutus perustuu niiden kykyyn sitoa lämpöä ja kylmää sekä energioita. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja kudokset elastisilta. Rentouttava öljy ja lämpimät kivet avaavat lihasjumeja, tehostavat aineenvaihduntaa ja auttavat moniin vaivoihin aina unettomuudesta lihaskipuihin ja stressiin. Laavakivien syvälämpö antaa kehollesi ja mielellesi mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen.