Kemialliset kuorinnat / Yrttikuorinnat

Kemialliset kuorinnat                                    Kosteuttava kasvohoitoLääkärikunta

Heleyttävä tuhkimohoito:

Maitohappokuorinta: kuorii kevyesti pintasolukkoa, parantaa ihon kosteustasapainoa, kirkastaa ihon väriä, ehkäisee pigmenttimuutoksia, kaikille ihotyypeille, myös akne ja herkkä iho, voidaan laittaa silmänympärysiholle.  Suositellaan 6 sarjahoitona viikonvälein ja Medicalian kotihoitovoidetta tulee käyttää 3-5 vrk. Tällä hoidolla aloitetaan aina kemialliset kuorinnat.

LPS kuorinta 

Puhdistaa ihoa ja ennaltaehkäisee bakteerien kasvua. Kirkastaa pigmenttiä ja tasoittaa ihoa. Akneiholle hyvä myöskin. Se vahvistaa ja uudistaa ihon rakennetta, tasoittaa juonteita, kirkastaa hyperpigmentaatiota, rauhoittaa aknen oireita ja vaalentaa arpia. Ei suositella herkälle iholle. Sarjahoidossa 3x maitohappokuorintaa ja 3x LPS kuorintaa . Maitohappokuorinta aloittaa aina kemialliset hoidot. Medicalian kotihoitovoidetta tulee käyttää 3-5 vrk. 

Ihon elpyminen – Nuoruuden lähde

Aikuisen ihon juonteita tasoittavahoito. Tehokas ihon valonvaurioihin. Hyvä ikääntyvälle iholle, paksulle iholle, tupakoitsijoille. Kuorinta pienentää ihohuokosia ja madaltaa ryppyjä. Vähentää hyperpigmentaatiota ja palauttaa ihon elastisuuden. Tasoittaa arpia. Mikäli olet menossa TCL kuorintaan niin voidaan käyttää ihoa valmistelevana hoitona. Sarja alkaa ensin 2x maitohappokuorintaa, 2x LPS kuorintaa ja 2x Youth recovery kuorintaa 6x sarjahoito . Medicalian kotihoitovoidetta tulee käyttää 3-5 vrk. 

Biodroga MD AHA-hedelmähappo kuorinnat

Biodroga-instituutti

Pienentää huokosia ja ihon epätasaisuuksia, vaalentaa pigmenttiläiskiä, vähemmän rasvaisuutta ja epäpuhtaisuuksia. Madaltaa juonteita ja ryppyjä. Poistaa kuivuutta ja hilseilyä.

Parhaimman tuloksen saat, jos käytät 1-2 viikkoa Biodrogan esivalmistelevia tuotteita: MD Skin refining kuorintaa ja hyaluroniseerumia. Hoidon aikana on suotavaa käyttää valoisina aikoina SPF 50 ja hyaluroniseerumia.

Hoitojen jälkeen olisi hyvä välttää saunaa, suoraa auringon valoa, äärimmäistä kylmyyttä, solariumia ja tehtäviä kotona kuorintoja. Hoidoissa 1. taso, jossa käytetään 20% hedelmähappoa sekä 2. taso, missä käytetään 30% hedelmähappoja.

Oxypeel ihonpuhdistus

Happeen perustuva Oxypeel ihonpuhdistus. Teho perustuu biologiseen kuorintaan, rasvahappojen ja tulehduksen poistamiseen, kudosten esiintyminen parantamiseesaannin, sekä talirauhasten ja solujen toiminnan normalisointiin. Hapen hoito pumppaa happea ja ravinteita hoitoalueelle.

Oxypeel hoito on bio-lääkinnällinen hoito epäpuhtaalle, herkälle ja ikääntyvän ihon hoitoon. Hoitoaineet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Tutkimus-ja kehitystyössä Clinogen Ltd ei käytä eläinkokeita.  

Revitale kiinteytyshoito

Revitale kasvohoito on mineraali-, vitamiini- ja yrttikäsittely kasvoille ja kaulalle. Voidaan käsitellä myös silmänympärysiho. Revitale aktivoi tehokkaasti verenkierron epidermiksessä, jolloin eri ihonkerrosten hapensaanti lisääntyy voimakkaasti. Kuona-aineiden poisto maksimoituu.

Parhaimman tuloksen saa ottamalla hoitoja 7-10 päivän aikana 3 kertaa, Ylläpitohoito kuukauden välein. Sarjoja voi ottaa vuodessa useitakin, mikäli ongelmakohtien parantelua halutaan tehostaa. Erittäin tehokas turvotukseen kasvojen ja silmäluomien alueelle samalla lymphaattinen, kiinteyttävä ja diureettinen vaikutus. Hoitokerta 1. kerta 1h muut kerrat 1h15min 

Glykolihappo hoidot

Glykoliin perustuvat kemialliset kuorinnat

Glykolihappohoito taso 1. Uudistaa, tasoittaa, pienentää huokosia ja kirkastaa ihoa. Sopii normaalille, herkälle ja epäpuhtaalle iholle. Ei vaadi esihoitokäsittelyä kotona.

Glykolihappohoito taso 2.voidaan tehdä vuorotellen 1 glykolin kanssa tai keskittyä pelkästään 2. tasoon kuitenkin että 1 taso on aina käyty ensihoitona. Auttaa uudistamaan orvaskettä hoidettaessa ryppyjä, merkkejä ja arpia. Tämä käsittely sopii vain terveelle iholle, joka ei ole herkkä. Käsittely sopii myös rasvaiselle, väsyneelle iholle, jolla näkyy pieniä arpia. Suositus 6:n kerran sarjahoitona. Biodrogan Aha-kuorinnan käyttö kotona ennen hoitoja ja hoitojen jälkeen parantaa hoitotuloksia. 

UUTUUS HOITO!! KASVIPERÄINEN AKTIV-KUORI YRTTISYVÄKUORINTA

MIKÄ TÄMÄ KUORINTAMENETELMÄ ON?

Alex Cosmeticin Herbal Aktiv-Peel -yrttisyväkuorinta on täysin luonnollinen ihon kuorinta-, elvytys- ja uudistamismenetelmä. Sen on todistettu olevan tehokas kuorintamenetelmä ihon uudistamiseen ja sillä voidaan hoitaa monia erilaisia iho-ongelmia.

Yrttikuorinta on todella turvallinen ja toimiva ihon syväuudistus ilman kirurgisia toimenpiteitä. Menetelmää on käytetty menestyksekkäästi ympäri maailman jo yli 50 vuotta.

MITÄ SILLÄ SAAVUTETAAN?

Tämä ainutlaatuinen ihoa uudistava hoito on kasviperäinen ja sisältää ainoastaan puhtaita, luonnollisia raaka-aineita. Kuorinta on yrttipohjainen ja sisältää 14 eri yrttiä mm. peltokortetta, ratamoa, spirulinaa ja ginsengiä. Se ei sisällä lainkaan kemikaaleja tai synteettisiä aineosia.

KENELLE KAIKILLE SE ON TARKOITETTU?

Kuorinta sopii kaikille, jotka haluavat ihon optimaalista elvyttämistä. (Ala-ikäraja 17.v.). Se korjaa ja parantaa mm. seuraavia iho-ongelmia:

  • rypyt ja syvät uurteet, valahtaneet kasvonpiirteet, ennenaikainen ihon ikääntyminen
  • ihon epäpuhtaudet, aknen eri muodot, laajentuneet ihohuokoset
  • erilaiset arvet
  • maksaläiskät, hyperpigmentaatio, epätasainen ihonväri
  • selluliitti, raskausarvet, roikkuvat vartalon osat esim. allit

MITEN HOITO SUORITETAAN?

Herbal Aktiv-Peel -kuorinnassa yrttihiukkaset hierotaan ihoon, jolloin ne imeytyvät myös ihon alimpiin kerroksiin. Ihon verenkierto kasvaa, sen aineenvaihdunnalliset prosessit tehostuvat ja ihon uusiutuminen alkaa. Ihoon hierotut yrttihiukkaset pysyvät aktiivisina 48 tuntia, jonka aikana ihoon vapautuu arvokkaita aineita kuten hiilihydraatteja, vitamiineja, mineraaleja, entsyymejä ja phytohormoneja.

Kotihoitotuotteina tulee käyttää ainoastaan Alex Cosmeticin asianmukaisia jälkihoitotuotteita. Noin parin vuorokauden kuluttua hoidosta ihon ylimmät kerrokset alkavat kuoriutua ja irrota, ja uusi iho tulee esiin. Viidentenä päivänä kuorinnasta tehdään ihotyypin mukainen jälkihoito hoitolassa; tämä tehostaa kuorinnan lopputulosta. Hoidon lopputuloksena iho on terve, raikas, sileä sekä tasaisen värinen.

Hoito

Hoidon aikana ihoon hierotaan yrttiseosta, joka aikaansaa ihon punoituksen ja kuumotuksen. Tunne on samanlainen kuin olisit viettänyt liikaa aikaa auringossa. Ihon pintaan jää pieniä yrttihiukkasia, jotka tuntuvat pienenä pistelynä iholla. Yrttihiukkaset liukenevat ihoon lähipäivinä vapauttaen bioaktiivisia ainesosia, vitamiineja, entsyymejä, hivenaineita ja antioksidantteja.

Hoitopäivien aikana tulee iholla käyttää ainoastaan hoitoon tarkoitettuja tuotteita.

1. päivä; kuorintahoito tehdään. Ihosi on punoittava ja kuumottava.

2. päivä; käytä hoitoon kuuluvia ihonhoitotuotteita. Ihosi näyttää melko normaalilta, voit mennä vaikka töihin.

3. päivä; jatka kotihoitoaineiden käyttöä. Ensimmäisiä kuoriutumisen merkkejä saattaa näkyä.

4. päivä; “vanhan” ihon kuoriutuminen on näkyvää, saatat haluta jäädä kotiin. Jatka hoitotuotteiden käyttämistä.

5. päivä; jälkihoitopäivä hoitolassa. Kosmetologi tekee sinulle ravitsevan hoidon tuoden esiin uuden ihosi.

Kuoriutuminen on luonnollinen toiminto ihossamme. Ihon pohjakerros tuottaa jatkuvasti uusia ihosoluja korvaten vanhemman, uloimman sarveiskerroksen. Ammattimaiset kuorintahoidot on suunniteltu nopeuttamaan ihon uusiutumiskiertoa. Tässä prosessissa ihon ulkonäköä parannetaan. Kuolleet ihosolut, jotka saavat ihon näyttämään tukkeutuneelta, harmaalta ja väsyneeltä, poistetaan. Näin ihon pinta tasoittuu ja se näyttää heleämmältä ja kirkkaammalta.

Löydät videon myös facebook sivuiltamme.

www.youtube.com/watch?v=QZJomgBMKM4

HERBAL AKTIV PEEL ® toimii yhdessä ihosi kanssa; luonnollisempi tulos vain 5 päivässä!

miehelle tehty 3 kuorintahoitoa                           naiselle tehty 1 kuorintahoito