Kirkkonummen Kauneuspalvelut 044 572 4445,

Tinantie 1 B  Liiketila 02430 Masala.
Tarjoamme parturi-kampaamo palvelut, kosmetologiset palvelut, meikkaus ja hierontapalvelut. Kosmetologeina Suvi ja kosmetologiopiskelija  Omniasta Jenni Kantola. Meille voi tulla myös työharjoitteluun kosmetologikoulusta tai parturi-kampaaja koulusta.

Meille on helppo tulla! Olemme aivan Masalanraitin risteyksessä, apteekkia vastapäätä. Masalan juna-asemalta on lyhyt, muutaman sadanmetrin matka.  Auton voi jättää K-kaupan tai Masalan kirkon parkkipaikalle hoitojen ajaksi.

Olemme myös facebookissa. Käy peukuttelemassa 🙂

Löydät meidät helposti! Voit tulla junalla Masalaan tai autolla sillä lähellä on runsaasti parkkitilaa. Olemme myös Facebookissa 🙂
orchidea ja mustat kivet

Kirkkonummen Kauneuspalvelut pähkinän kuoressa

Liikkeen pääyrittäjä on dibl. kosmetologi-dibl. maskeeraja, parturi-kampaaja, shiatsuterapeutti, AMK-estenomitutkintoja suorittanut, yo- markkinointimerkonomi, Suvi Smith. Hänellä  on 32 vuoden kaupan, markkinoinnin ja kauneudenhoitoalan työkokemus, oppisopimus kouluttajana kouluttanut Kirkkonummen Kauneuspalveluissa kosmetologiksi valmistuneen Ksenia Kustovan.

Tutuksi on tullut kasvikosmetiikka Yves Rocherin palveluksessa (10v)  myymälävastaavana -kosmetologina Forumissa, City-käytävässä, Itäkeskuksessa ja  Tapiolassa.

Oriflamen kouluttajana hän on ollut myös muutaman vuoden,

Saksassa hän on toiminut Medical Fussplflege- Kosmetikerin Gums yksityisellä jalkahoitoklinikalla Hampurissa. Hänellä on ollut 8 vuotta (2003) Ruoholahdessa oma yritys: Kauneuspalvelut Suvi Kurki ja joulukuusta 2012 Masalaan perustettiin Kirkkonummen Kauneuspalvelut. Yritys tukee nuorten työllistymistä. Tavoitteena on auttaa nuoria saamaan jalansijaa työelämässä ja siksi teemmekin tiivistä yhteistyötä Omnian ja Prakticumin kanssa. Tervetuloa hoitoihin!

meikkisutityttö