Kirkkonummen Kauneuspalvelut 044 572 4445,

Tinantie 1 B  Liiketila 02430 Masala

Tarjoamme oppilastyönä parturi-kampaamo palvelut ja kosmetologiset palvelut.  Kosmetologeina Suvi ja kosmetologiopiskelija Jenni Kantola. Suvi On aloittanut myös parturi-kampaamo-opinnot Omniassa 2021 tammikuussa joten tervetuloa vaikka amerikkalaiseen parranajoon tai hiuspohjan syväpuhdistukseen ym.ym.Meille voi tulla myös työharjoitteluun kosmetologikoulusta. Keskiviikkoisiin on myös osteopatiaan erikoistuvan Raimo Suutarin vastaanotto.

Meille on helppo tulla! Olemme aivan Masalanraitin risteyksessä, apteekkia vastapäätä. Masalan juna-asemalta on lyhyt muutaman sadanmetrin matka.  Auton voi jättää Salen tai Masalan kirkon parkkipaikalle hoitojen ajaksi.

Olemme myös facebookissa. Käy peukuttelemassa 🙂

You can find us easily! You can take the train to Masala or come with your own car and park at  the Sale supermarket or at Masala church. We are also in the facebook 🙂
orchidea ja mustat kivet

Kirkkonummen Kauneuspalvelut pähkinän kuoressa

Liikkeen pääyrittäjä on dibl. kosmetologi-dibl. maskeeraja, shiatsuterapeutti, estenomiopiskelija, yo- markkinointimerkonomi, Suvi Smith. Hänellä  on 27 vuoden kaupan, markkinoinnin ja kauneudenhoitoalan työkokemus, oppisopimus kouluttajana kouluttanut Kirkkonummen Kauneuspalveluissa kosmetologiksi valmistuneen Ksenia Kustovan.

Tutuksi on tullut kasvikosmetiikka Yves Rocherin palveluksessa (10v)  myymälävastaavana -kosmetologina Forumissa, City-käytävässä, Itäkeskuksessa ja  Tapiolassa.

Oriflamen kouluttajana hän on ollut myös muutaman vuoden,

Saksassa hän on toiminut Medical Fussplflege- Kosmetikerin yksityisellä jalkahoitoklinikalla..

Hänellä on ollut 8 vuotta (2003) Ruoholahdessa oma yritys: Kauneuspalvelut Suvi Kurki ja joulukuusta 2012 Masalaan perustettiin uusi yritys – Kirkkonummen Kauneuspalvelut.

Kirkkonummen Kauneuspalvelut tukee nuorten työllistymistä. Tavoitteena on auttaa nuoria saamaan jalansijaa työeämässä ja siksi teemmekin tiivistä yhteistyötä Omnian kanssa. Siitä johtuen meillä on mahdollisuus tarjota edullisia oppilastöitä lähes ympäri vuoden.

meikkisutityttö

Tarjoamme kattavat kauneudenhoitopalvelut niin yksityisille kuin yrityksille ja yhteisölle. Tarjoamme myös virkistyspäiviä, jotka voidaan toteuttaa pienimmissä ryhmissä meillä paikanpäällä.
Kauneusteemoina voi olla mm. ihonhoito, meikkaus, detox- kuona-aineidenposto tai  intialainen päänhieronta. Toivotamme  lämpimästi tervetulleeksi niin uudet kuin Ruoholahdessa käyneet asiakkaat!

Kirkkonummen Kauneus is a beauty salon, located in Masala. We previously operated for 8 years as Kauneuspalvelut Suvi Kurki in Ruoholahti, Helsinki.
We offer different beauty day themes for your company or commune, themes such as skin care, make-up, detox treatments, Indian head massage etc. We have nice place for small groups, and for bigger groups we can use the company’s or commune’s own larger premises.
Please drop in for our extensive range of treatments, products and gift options!

Welcome our new and old customers from Ruoholahti salon! All the services in English und auf Deutsch