Kasvojen tehohoidot Mikroneulaus!

 

Enemmän tehokkuutta ihonhoitoon mikroneulauksella!

Mikroneulaus ja nano- neulaton hoito maksaläiskiin

Uusinta tekniikkaa ihosi hyväksi: Auto Micro Needle – Dermalpen

Älykäs tapa saada kaunis iho. Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät jopa arvet. Säädettävä neulan pituus 0,25 – 2,0 mm. Tämä mahdollistaa ihoalueiden täsmällisen hoidon.
Kiinteyttää ja kohottaa sekä elvyttää ihoa. Tasoittaa ja häivyttää arpia, raskausarpia ja aknearpia. Silottaa ryppyjä ja juonteita. Pienentää huokosten kokoa. Kiihdyttää hiustenkasvua. Uudistaa ihoa turvallisesti ja lähes kivuttomasti.3.Erittäin luonnollinen kasvojenkohotus, ei injektioita, ei täyteaineita, aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tulos näkyy välittömästi. Ei toipumisaikaa.

DERMALPEN – AUTO MICRO NEEDLE

Dermal pen mikroneulauksessa käytetään tarkoitukseen suunniteltua ja erityisesti muotoiltuja mikroneuloja, jotka optimaalisella tavalla virkistävät mikroverenkiertoa ja auttavat hoitoon suunniteltujen vaikuttavien aineiden imeytymisen syvemmälle ihoon. Dermal penillä voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmänympärysiho, huulten ympärysiho yms. Dermal pen-hoidon jälkeen iho on huomattavasti rypyttömämpi, pehmeämpi, tasaisen värinen ja uudistuneen näköinen. 6-12 hoitokerralla saavutat ryppyjen madaltumisen ja pigmenttiläiskien vaalenemisen.
MIKRONEULAUS

 • ihon elastisuuden palauttamiseen
 • oman kollageenituotannon aktivoimiseen
 • ikäryppyhin ja juonteisiin
 • auringon vahingoittamalle iholle
 • pigmenttiläiskiin

AUTOMAATTiMIKRONEULAUS

 • couperosaan
 • arpien häivyttäminen (raskausarvet, akne)
 • suurihuokoiselle iholle

   NANOHOITO

 • suurihuokoiselle iholle
 • neulakammoisille
 • maksaläiskille
 • ihon kaunistamiseen
 • ei toipumisaikaa
 • couperosaan

KOTIHOITOTUOTTEET

Suunnittelemme henkilökohtaisen hoitosarjan. 6 -12 hoitokerran sarjahoidolla saavutat ryppyjen selvän madaltumisen ja pigmenttiläiskien vaalenemisen. Kotihoitotuotteet suunnitellaan yksilöllisesti. Hoidon hinta 150e 1h

Koskee sekä mikroneulausta että neulatonta nano-hoitoa

Ajanvaraus: 044-572 4445

 

 

 

 

 

 

 

 Yhdysvaltalainen Medicalia Clinical Skincare on ainutlaatuinen ihonhoitosarja joka on nättityttökehitetty erityisesti ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgien käyttöön, eri ihotyypeille ja erilaisten kasvojen- ja vartalonihon ongelmien hoitoon. Tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja, eivät ärsytä ihoa, ovat allergia testattuja ja hajusteettomia. Voit tutustua etukäteen tuotteisiin www.medicalia.fi 

Moni huomaa, että aurinko on tuonut ei toivottuja pigmenttiläiskiä tai juonteita ja muutenkin iho kaipaa tehohoitoja. Biodroga on tuonut markkinoille uudentyyppisen 6 hoitokerran hedelmähapposarja hoidon, jolla saa aikaiseksi näkyviä tuloksia. Hoito alkaa  kotihoitotuotteista (3 kpl) joita käytetään 1-2 vkoa ennen hoitolahoitoa.  Tuotteet esivalmistavat ihon ja takaavat  parhaan hoitotuloksen.

Hoitoja otetaan hoitolassa 6 peräkkäistä kertaa kerran viikossa. Hoitokerta on 114 e

Medicaliassa suositellaan myös 6 (8) hoitotuloksesta riippuen) sarjaa. Ihoa ei tarvitse esivalmistella kotona, mutta post-operative hoitovoide pitää käyttää 5-7 päivää hoidon jälkeen. Hoitohinta 115e

MEDICALIA KEMIALLISET-KUORINNAT
Kemiallinen kuorinta on hoito, jossa miedoilla orgaanisilla hapoilla kuoritaan ihon ylintä pintakerrosta. Kuorinnat uudistavat ja kirkastavat ihoa sekä tasoittavat ihon väriä ja pintaa. Hapoilla on myös lukuisia ihon hyvinvointia parantavia ominaisuuksia. Ne parantavat ihon kosteudensitomiskykyä sekä estävät bakteerien kasvua ihossa. Hoito sopii erinomaisesti akneiholle, karhealle, paksuuntuneelle, kuivalle, pigmentoituneelle, ikääntyneelle ja herkälle iholle tai iholle joka muuten vain kaipaa kirkastusta ja pehmitystä.

Hoito/ hoitosarja aloitetaan aina miedoimmalla Lacto-Peel kuorinnalla, jonka jälkeen voidaan siirtyä ihon tarpeen mukaan vahvempiin kuorintoihin.

Medicalia Lacto-Peel
– Tehokas parantamaan ihon kosteudensitomiskykyä ja kirkastamaan ihon väriä.
– Heleyttävä tuhkimohoito.

Medicalia LPS Peel
– Puhdistaa ihoa ja ehkäisee bakteerien kasvua.
– Kirkastaa pigmenttiä ja tasoittaa ihoa.
– Rauhoittaa aknen oireita ja vaalentaa arpia.

Medicalia Youth Recovery Peel
– Aikuisen ihon juonteita ja ryppyjä tasoittava hoito.
– Tehokas auringon aiheuttamiin ihovaurioihin.
– Pienentää ihohuokosia ja palauttaa ihon elastisuuden.

Kemiallisen kuorinnan jälkeen ihoa hoidetaan kotona 4-7 päivän ajan ainoastaan Medicalian post-operative voiteella ja aurinkosuojavoiteella. Hoidon voi tehdä myös yksittäisenä hoitona tuomaan iholle heleyttä ja kirkkautta esim. ennen juhlia.

HERBAL AKTIV-PEEL YRTTISYVÄKUORINT

Hoidon aikana ihoon hierotaan yrttiseosta, joka aikaansaa ihon punoituksen ja kuumotuksen. Tunne on samanlainen kuin olisit viettänyt liikaa aikaa auringossa. Ihon pintaan jää pieniä yrttihiukkasia, jotka tuntuvat pienenä pistelynä iholla. Yrttihiukkaset liukenevat ihoon lähipäivinä vapauttaen bioaktiivisia ainesosia, vitamiineja, entsyymejä, hivenaineita ja antioksidantteja.
Hoitopäivien aikana tulee iholla käyttää ainoastaan hoitoon tarkoitettuja tuotteita.

1. päivä; kuorintahoito tehdään. Ihosi on punoittava ja kuumottava.
2. päivä; käytä hoitoon kuuluvia ihonhoitotuotteita. Ihosi näyttää melko normaalilta, voit mennä vaikka töihin.
3. päivä; jatka kotihoitoaineiden käyttöä. Ensimmäisiä kuoriutumisen merkkejä saattaa näkyä.
4. päivä; ”vanhan” ihon kuoriutuminen on näkyvää, saatat haluta jäädä kotiin. Jatka hoitotuotteiden käyttämistä.
5. päivä; jälkihoitopäivä hoitolassa. Kosmetologi tekee sinulle ravitsevan hoidon tuoden esiin uuden ihosi.

Kuoriutuminen on luonnollinen toiminto ihossamme. Ihon pohjakerros tuottaa jatkuvasti uusia ihosoluja korvaten vanhemman, uloimman sarveiskerroksen. Ammattimaiset kuorintahoidot on suunniteltu nopeuttamaan ihon uusiutumiskiertoa. Tässä prosessissa ihon ulkonäköä parannetaan. Kuolleet ihosolut, jotka saavat ihon näyttämään tukkeutuneelta, harmaalta ja väsyneeltä, poistetaan. Näin ihon pinta tasoittuu ja se näyttää heleämmältä ja kirkkaammalta.

HERBAL AKTIV PEEL ® toimii yhdessä ihosi kanssa; luonnollisempi tulos vain 5 päivässä!


miehelle tehty 3 kuorintahoitoa naiselle tehty 1 kuorintahoito

Hoidon hinta 390€ sisältäen: kuorinnan, jälkihoidon ja 3 kotihoitotuotetta.

Katso lisää uusin hoito Herbal Aktiv Peel erikoishoidot kasvoille osiosta.

Myos kevyempi vaihtoehto Herbal Beauty Peel, jossa ei tarvita kotihoitotuotteita eikä ns. ihon erityissuojaamistaa.