nättityttö

Kaikki tuotteet löydät:http://kirkkonummenkauneus.valmiskauppa.fi/

Käytämme hoidoissa laadukkaita Biodrogan ja  Anesin kasvo- ja vartalohoitotuotteita. Uutuutena on Islannin ihme Bioeffect, jossa on yhdistetty kasvuproteiini ja mikä kasvatetaan luonnonmukaisesti ohranjyvässä. Lue lisää tuotteesta:  www.bioeffect.fi

Uutena yhdysvaltalainen Medicalia, jonka tehokkaat ja luotettavat kemialliset kuorinnat hoitavat luotettavan tehokkaasti ihoasi. www.medicalia.fi

Jalkahoitotuotteina käytämme Belfeetin ja Gewohlin hoitavia voiteita. Alexandrian sokerointituotteet poistavat iholtasi häiritsevät karvat.

Käsien ihonhoidossa käytämme LCN ja Orlyn laadukkaita käsien- ja kynsien hoitoaineita sekä geelejä. Rakennekynsiin 11.10. alkaen käytämme Supernail laadukkaita geelejä.

Auringonottotuotteet ovat Australian Gold, joilla saat turvallisesti suojattua ihosi. Sarjan aurinkosuojapuikko, jossa on suojakerroin 50 käy myös yli 6kk vauvoille. Se on monikäyttöinen ja käy myös tatuointivärien kirkastamiseen. Se ei kirvele silmissä vaikka hikoilisit.

Italiainen Essential meikkisarjoista löytyy tämän kesän trendivärit sekä BB- voiteet. Tule tutustumaan ihaniin korostuspuutereihiin ja kimallerajauksiin!

 

Here you can find information on the products we carry. Why not treat yourself to one of our super products, or buy one as a gift for someone special in your life!