Lymfalaite hoidot

lymfalaite

Noin 70% meistä kärsii huonon aineenvaihdunnan ja verenkierron aiheuttamista muutoksista kehossaan. Muutosten takana voivat olla selluliitti, tukkoisuus, alaraajojen särky, suonikohjut, ristiselän arkuus, turvotus, neste- tai kuona-ainekertymät ja yleinen väsymys.

Hoito on syntynyt lääketieteellisen tutkimustyön pohjalta palauttamaan kehon aineenvaihdunnan ja verenkierron luonnolliseen ja toimivaan tasapainoon. Hoidolla voidaan myös korvata tilapäistä tai terveydentilasta johtuvaa liikunnan puutetta.

Lymfalaitteen vaikutukset:
Kuona-aineiden poisto: poistaa kehosta ylimääräiset nesteet ja kuona-aineet. Vähentää maksan ja munuaisten rasitusta.

Mikroverenkierron parantaminen: lisää kudoksissa olevan hapen määrää ja auttaa laskimoiden hiilidioksidin poistumista. Ehkäisee suonikohjujen syntymistä.

Vartalon muokkaus: stimuloi ja kiinteyttää lihaksia sekä jänteitä vahvistaen sidekudoksia.

Raskauden aikana: vähentää ja ehkäisee turvotusta, raskausarpien syntymistä ja suonikohjuja.

Raskauden jälkeen: nopeuttaa raskauden jälkeistä palautumista vaikuttaen hormoneihin.

Ennen ja jälkeen leikkausten: ehkäisee nestekertymiä, palauttaa pintaverenkierron ja nopeuttaa toipumista.

Lymfalaitehoido kesto on  15-30-45  tai 60 min. Hoidossa kääritään: jalat, vatsa ja käsivarret lymfalaite vöihin. Ilma täyttää vyöntaskut ja paine kohdistuu alhaalta ylöspäin, varpaan kärjistä alkaen. Retoutuminen alkaa nopeasti.

Suosittelemme lymfaa otettavaksi ennen selluliittihoitoja. Detox jalkakylvyn voi yhdistää myös lymfalaitehoitoon. 15min / 25e,  30min / 35e , 45 min / 40e,  60min / 50e Kysy sarjakorttiamme! 30min-60 min sarjahoidoissa joka 6krt ilmainen.