ramikuvaRAIMO SUUTARI (vain Espoo ja Helsinki)

OSTEOPATIAAN ERIKOISTUVA KOULUTETTU HIEROJA

Olen aiemmalta koulutukseltani liikunnanohjaaja ja työskennellyt liikunnan parissa pitkään, mm. liikunnanopettajana 17 vuotta eri luokka-asteilla. Lisäksi olen toiminut valmentajana urheilijoille ja kuntoilijoille. Muutama vuosi sitten päätin laajentaa liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä aktiviteettejä. Valmistuin ensin kesällä 2016 koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta ja sen jälkeen jatkoin opiskelemalla osteopatiaa. Osteopatiassa minua kiinnostaa erityisesti sen monipuolisuus hoitaa ihmisen kehoa tasapainoisempaan tilaan poistamalla jännityksiä ja stressiä. Osteopatialla voidaan hoitaa myös pehmytkudoksia, niveliä ja nikamia sekä kaikkia kehon toimintaan liittyviä ongelmia.

Osteopatia pyrkii uudistamaan lääketieteellistä ajattelua tarjoamalla kokonaisvaltaista kehon hoitoa. Se painottaa tuki- ja liikuntaelimistön tärkeyttä terveyden säilymisessä, sairauksien ennaltaehkäisyssä sekä  sairauksien diagnosoinnissa ja hoidossa.

OSTEOPATIA

Pääasiallinen hoitomenetelmä on nivelten, lihasten ja nikamien liikuttamista pehmein, rytmisin liikkein.

Osteopatia mobilisoivin tekniikoin oppilastyönä, haastattelu ja hoito 70€ varaukset suoraan timmasta tai 044 572 4445. Paikalla keskiviikkoisin Masalassa. Hän toimii myös Iso Omenan ja Skattan toimipaikoissa.

 Tervetuloa miellyttävään hoitoon!