Toivotamme tervetulleeksi!

 

Xtreme Lashes -ripsienpidennys

Ripsien pidennysten markkinajohtaja ja edelläkävijä. 
Laadukkain ja turvallisin ripsien pidennys.

Muutamassa vuodessa yhdysvaltalainen Xtreme Lashes on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailman. Markkinoiden edelläkävijänä Xtreme Lashes panostaa systemaattisesti tekniikkansa kehittämiseen ja tuotekehitykseen tuoden markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita, joilla alan kovimmat ammattilaiset voivat luoda menestyksekästä uraa ripsien pidennysten alalla. Xtreme Lashes on tunnettu erittäin tarkoista laatuvaatimuksistaan ja on sekä laatutietoisen kauneudenhoitoalan ammattilaisen että parasta laatua vaativan asiakkaan valinta.

Unelmoitko kauniista, pitkistä, kaartuvista ja luonnollisen näköisistä ripsistä? Xtreme Lashesin avulla saat kauniit ja helppohoitoiset ripset – ja voit unohtaa ripsivärin, ripsien kestovärjäyksen ja ripsipermanentin kokonaan! Xtreme Lashes -ripsipidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta – kuten omiltasi, mutta pidemmiltä ja kauniimmilta. Xtreme Lashes -ripsipidennykset eivät ole, kuten perinteiset tekoripset, koska ne istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Kiinnitysaine laitetaan ainoastaan ripsiin, jolloin ne näyttävät luonnollisilta.

 Istutuksessa laitetaan 60 ripseä / per silmä kesto 2,5 h 120e ( sertifiointi työnalla) Huolto 70e

extreme

 

Tutustu ja ihastu!

 

Enormous Lashes ripsien pidennyshoitoseerumi myös valikoimissa! Vahvistaa ja kasvattaa omia ripsiä. Käytetään 2x päivässä eyelinerin tavoin. Tulokset nähtävissä 45-60 vrk:n käytön jälkeen. (108.60e)

Enormous mascara on ripsiä pidentävä, erotteleva ja ripsiä samalla hoitava musta mascara. Lisää myöskin ripsen luonnollista kasvua. ( 33e)

Brow Doctor on kulmakarvoille tarkoitettu hoitoaine, millä saat ongelma karvat ojennukseen ja saat niihin nuorekkuutta ilman tahmasuutta tai jäykkyyttä. (33e)

Draw the line on musta eyeliner jolla saat pitkäkestoisen, tahraamattoman rajaukset. (33e)